RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Києві на зухвалій крадіжці впіймали "легендарного" злодія: фото

У Києві після спроби крадіжки в одному з супермаркетів був затриманий Сергій Анатолійович, 1971 року народження, який відомий тим, що вже завдав столичним магазинам величезної шкоди.

Про це повідомляє спільнота "Київ оперативний" в Facebook.

Журналісти розповіли, що за останні п'ять років Сергій Анатолійович пограбував "всі торговельні мережі міста". Також інформацію підтверджують і представники охоронних агентств.

Зазначається, що злодій пересувався на автомобілі Honda. Слідчо-оперативна група поліції виявила в його транспортному засобі повний багажник крадених товарів.

За інформацією Дарницького управління поліції, виявлені товари були вкрадені Сергієм Анатолійовичем в різних магазинах столиці.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві викрили групу шахраїв, які крадуть гроші з банківських карток. Група з двох хлопців і дівчини промишляли на Дарницькій площі. Вони використовували на банкоматах скіммінги - з їх допомогою шахраї зчитували інформацію, що міститься на магнітній смузі картки. Скіммери, як правило, прикріплюються до приймаючого слоту банкоматів.