RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Резонансна ДТП в Києві: що відомо про тещу Притули, яка збила матір з дитиною

За кермом автомобіля, який збив жінку з дитиною в одному з дворів Києва, перебувала Лілія Сопельник, теща Сергія Притули і нардепа Віталія Хомутинника.

Про це повідомляє "24 канал".

Одна з дочок жінки - Катерина Притула, відмовилася давати будь-які коментарі про стан здоров'я своєї матері. Однак за інформацією ЗМІ, з жінкою все в порядку.

Лілія Сопельник народилася в Донецьку і виховала двох дочок - Катерину та Світлану. Вони вийшли заміж за відомих персон - Катерина за відомого шоумена Сергія Притулу, а Світлана - за екс-регіонала Віталія Хомутинника. Відповідно, вона є бабусею дочки Сергія Притули - Соломії і сина Хомутинніка - Артемія.

У Донецьку Лілія є засновником товариства з обмеженою відповідальністю "Візит", яке займається здачею нерухомості. Компанія досі продовжує свою діяльність в місті, яке контролюється бойовиками.

Також в розпорядженні Лілії є дві схожих компанії, які займаються купівлею, продажем або будівництвом майна: "Торг-Альянс" і "Інвест-Гейт". Ще одна київська фірма жінки - "Ютібі груп", яка спеціалізується на оптовій торгівлі деревиною, будівельними матеріалами і санітарно-технічним устаткуванням.

Відзначається також, що жодної з її компаній немає в системі Prozorro, в той час як страхова компанія однієї з її дочок - є.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в мережі з'явилося відео страшної аварії за участю тещі Сергія Притули і Віталія Хомутинника .