RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Києві таксист згвалтував і пограбував пасажирку: подробиці НП

У Києві таксист напав на жінку, яку підвозив до будинку, згвалтував її та забрав у неї прикраси.

Про це розповів заступник начальника відділення Голосіївського управління поліції столиці Дмитро Лінник, передає відділ комунікацій ГУНП.

За його словами, постраждала - 33-річна жінка, звернулася в поліцію і заявила, що її згвалтували і обікрали. В якості винуватця вона вказала на таксиста, який її підвозив.

Поліцейським вдалося по камерах спостереження виявити гвалтівника. Ним виявився раніше не судимий 41-річний житель Київської області. Він зізнався у скоєному.

"Завдяки камерам відеоспостереження вдалося встановити автомобіль, на якому жінка поїхала з ресторану. За лічені години ми знайшли і власника транспорту. Чоловік зізнався, що тієї ночі дійсно таксував і підвозив потерпілу додому. За його словами, жінка була в стані алкогольного сп'яніння, тому він вирішив скористатися її беззахисністю: згвалтував її та забрав золоті прикраси", - розповів співробітник поліції.

Гвалтівникові вже повідомили про підозру по ст. 152 КК України, йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Дніпрі жителі помітили педофіла, який намагався згвалтувати неповнолітню дівчинку, він зумів втекти від переслідувачів.