RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

У Києві вогонь охопив клубний комплекс і пляж на Дніпрі: фото і відео

У суботу, 14 вересня, в столичному Гідропарку сталася масштабна пожежа в комплексі Bora Bora Beach Club: вогонь перекинувся на пляж Дніпра.

Про це повідомляє видання "Інформатор".

Займання почалося приблизно о 17:00. Там загорівся весь комплекс - сам клуб, пляж, вогонь перекинувся на дерева через вітер. Очевидці практично з усіх куточків столиці спостерігали чорний стовп диму, який огорнув берег Дніпра.

На місце прибули рятувальники ДСНС, також чергували співробітники поліції та медики. Пожежу гасили навіть з води за допомогою спеціального катера.

Зазначають, що вогонь дуже швидко поширився. Пожежі присвоїли підвищений ранг складності. Станом на 17:30 площа загоряння становила 500 квадратних метрів. Інформації про постраждалих на даний момент не надходило.

"Як розповіла Світлана Водолага, спікер ДСНС України в Києві, вогонь дуже швидко поширився через те, що в усьому комплексі дерев'яний настил і дерев'яні конструкції. Також одна з причин такої великої площі пожежі це те, що персонал не відразу викликав рятувальників, вони намагалися самі боротися з вогнем. Причини загоряння поки невідомі, після повної ліквідації пожежі їх з'ясовуватимуть експерти", - йдеться у повідомленні.

Займання вдалося локалізувати приблизно о 18:00, через годину після початку пожежі.

Як повідомляв "Апостроф", в суботу, 14 вересня, неподалік від Києва, в селі Нові Петрівці розгорілася масштабна пожежа.