RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

З'явилися ім'я і дані про чоловіка, який погрожував підірвати міст в Києві

Чоловіка, який у Києві перекрив міст Метро і погрожує його підірвати, звати Олексій Белько: свідки кажуть, що він одягнений в камуфляж і обв'язаний українським прапором.

Про це повідомляє "theБабель".

"На середині моста метро стоїть біла машина, в ній людина в камуфляжі і блакитному береті, можливо з карабіном. Повідомив, що автомобільний міст та міст Метро заміновані. Стріляв в повітря зі зброї", - розповів співрозмовник журналістів в правоохоронних органах.

Також повідомляється, що вдалося встановити особу чоловіка. Це 42-річний виходець з анексованого Росією Криму Олексій Белько. Джерела в правоохоронних органах розповіли, що в червні цього року він добровільно здав Деснянському райуправлінню поліції Києва 1 кг вибухівки та 88 набоїв. За його словами, він знайшов їх "в сейфі в селі на Чернігівщині".

Чоловік обв'язаний українським прапором, довге волосся з хвостом, 180 см зросту, на вигляд приблизно 35 років.

"Заявник хотів вийти з авто, але чоловік почав кричати, що у нього є вибухівка для того, щоб підірвати весь міст і щоб ніхто не виходив", - додав співрозмовник.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в Києві через чоловіка, який перекрив міст Метро і погрожував його підірвати, виникла величезна пробка.