RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Під Києвом чоловік помер під час затримання поліцією: деталі НП і фото

У суботу, 19 жовтня, в селищі Баришівка Київської області під час затримання поліцейськими помер 33-річний чоловік.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на департамент комунікації Нацполіціі області.

За словами поліцейських, на спецлінію "102" надійшло повідомлення про сімейну бійку. Ініціатор конфлікту розбив в будинку меблі, завдав удару ножем брату дружини, а потім зник на автомобілі.

Правоохоронці розшукали нападника, який почав чинити опір співробітникам поліції і кидався на них з ножем. Їм вдалося знешкодити і затримати чоловіка.

"Поступово, затриманому ставало погано, тоді поліцейські викликали швидку і надавали невідкладну медичну допомогу. Лікарі швидкої, які пізніше приїхали на виклик, не змогли врятувати чоловіка - затриманий помер", - повідомили в поліції.

Судово-медичний експерт у присутності працівників Державного бюро розслідувань, наявних тілесних ушкоджень, які могли б спричинити смерть, не виявив. Остаточну причину встановить судово-медична експертиза. Правоохоронці з'ясовують усі обставини події.

Відкрито кримінальне провадження за фактом хуліганства частини 4 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України і за частиною 1 статті 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) ККУ. Триває досудове розслідування.

Як раніше повідомляв "Апостроф", в місті Васильків, Київської області, через словесний конфлікт на зупинці громадського транспорту двоє поліцейських викрали і жорстоко побили місцевого жителя.