RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Викрадення дитини в Коцюбинському: з'явилося його фото в квартирі злочинниці

У Київській поліції показали, як виглядає викрадене раніше в селищі Коцюбинське тримісячне немовля, якого виявили в квартирі на Софіївській Борщагівці під Києвом.

Фото викрадену дитину опубліковано на сторінці поліції Київської області на Facebook.

Для розшуку викраденої в селищі Коцюбинське дитини на Київщині був введений план-перехоплення: поліцейські шукали легковий автомобіль, на якому виїхала крадійка. Орієнтування на легковик передали патрулям Києва та області. Незабаром автомобіль знайшли, його водій дав свідчення слідчим.

У поліції підтвердили, що особистість викрадачки встановлена, її вже затримали в Софіійській Борщагівці в ході оперативно-розшукових дій.

"Дитина жива і неушкоджена, в подальшому її оглянуть медики", - сказано в повідомленні.

За інформацією джерела в правоохоронних органах, 26-річна жінка зважилася викрасти дитину, оскільки свого власного втратила.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв "Апостроф", раніше з'явилося відео затримання автомобіля, на якому зникла підозрювана у викраденні тримісячне немовля в селищі Коцюбинському.