RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

У Києві зловили небезпечного гвалтівника, який напав на студентку: фото з місця НП

У Києві правоохоронці затримали чоловіка, який напав на студентку і згвалтував її.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Відзначають, що дівчину гвалтівник помітив на вулиці біля станції метро Житомирська та пішов за нею. Наздогнавши її, чоловік пригрозив ножем і пістолетом, забрав золоті прикраси, а потім згвалтував.

Студентка звернулася в поліцію, а ті почали розшук зловмисника. Невдовзі правоохоронці затримали чоловіка. Ним виявився 46-річний киянин, раніше судимий за розбійний напад і грабіж.

"Ми з'ясували, що зловмисник побачив дівчину біля станції метро і пішов за нею слідом. Як тільки студентка зайшла в безлюдне місце на території навчального закладу, чоловік пригрозив їй ножем, відібрав ювелірні вироби і згвалтував. Також ми встановили, що затриманий обгрунтовано підозрюється в спробі пограбування на вулиці Стуса", - розповів начальник відділу кримінальної поліції Віталій Ясинський.

Фігуранту оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 187 (Розбійний напад), ч. 1 ст. 152 (Зґвалтування), ч. 3 ст. 15 ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як повідомляв "Апостроф", двоє дівчат стали жертвою групового зґвалтування, погодившись на автомобільну прогулянку в Одесу.