RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

​У Києві неадекват відкрив стрілянину по випадковій перехожій: фото і відео з "героєм"

У Дніпровському районі Києва неадекватний чоловік відкрив стрілянину по перехожій та автомобілям.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Інцидент стався на вулиці Віфлеємській. Бійку між чоловіками помітили проїжджаючі повз правоохоронці. Як з'ясувалося, тільки один з чоловіків стріляв в жінку, а інший - наздогнав його і тримав. Тому на місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка задокументувала злочин.

Як стало відомо, спочатку п'яний правопорушник приставав до перехожої, яка розмовляла по телефону. Він голосно лаявся матом, тому що йому не сподобалося, що жінка на нього не реагує. Потім зловмисник дістав пневматичний пістолет і зробив кілька хаотичних пострілів в жінку і припарковані машини. Очевидці затримали зловмисника на місці і передали працівникам поліції.

"В результаті 34-річна мешканка Харківської області отримала закриту черепно-мозкову травму. Її оглянули лікарі, після чого вона від госпіталізації відмовилася. 53-річного стрільця затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України та доставили в управління поліції для з'ясування всіх обставин", - розповів начальник відділу Дніпровського управління поліції Володимир Кононенко.

Патрульні поліцейські провели тест для встановлення стану сп'яніння людини, і драгер показав 2,72 проміле. З місця події експерти вилучили зброю, яку відправили на експертизу.

За даним фактом слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Фігуранту загрожує до семи років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Оболонському районі столиці нетверезий чоловік почав стріляти по перехожих, внаслідок чого було поранено одну людину.