RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

У Києві маршрутник "під кайфом" возив пасажирів: опубліковано фото

У понеділок, 28 жовтня, правоохоронці в Києві затримали неадекватного водія маршрутки з пасажирами.

Про це повідомляє заступник глави департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький на своїй сторінці в Facebook.

Патрульні помітили на дорозі маршрутку, яка їхала дивними маневрами на високий швидкості. Вона зупинилася на зупинці і водій почав набирати пасажирів. В салон транспорту зайшли близько 15 осіб.

В цей же час правоохоронці вирішили перевірити водія через його дивну їзду. Його попросили пред'явити документи. Як виявилося, чоловік позбавлений судом права керування транспортними засобами через знаходження за кермом в стані сп'яніння.

"У нього знову помічають явні ознаки наркотичного сп'яніння: розширені зіниці очей, які не реагують на світло, пальці рук виражено тремтять", - написав Білошицький.

Водія маршрутки доставили в лікарню, де лікар провів огляд на стан сп'яніння - тест підтвердився.

Патрульні задокументували виявлені порушення і склали на водія протокол за ч.2 ст.130 (За повторне протягом року керування в стані сп'яніння) і винесли постанову по ч.4 ст.126 (За керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права) КпАП.

"Крім цього, ми підготували відповідні листи для Укртрансбезпеки і Департаменту транспортної інфраструктури КМДА для реагування в межах їх компетенції - прийняття рішення про позбавлення ліцензії та розірвання договору з перевезення пасажирів по даному маршруту відповідно", - підкреслив заступник глави департаменту патрульної поліції.

Як повідомляв "Апостроф", 28 вересня в Борисполі п'яному водієві автомобіля не вдалося увійти в поворот і він вилетів через відбійник у водойму.