RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

"Подали" гарячу воду: фото і нове відео серйозної комунальної НП в центрі Києва

У центрі Києва прорвало труби гарячого водопостачання на перетині вулиць Саксаганського і Шота Руставелі, з провалу, що утворився в асфальті, витягували автомобілі.

Фото і відео надзвичайної події публікують кияни в соцмережах.

Аварія сталася у вівторок, 5 листопада, близько 16.00. Внаслідок прориву труб з гарячою водою все навколо залило окропом, а в двох місцях провалився асфальт.


У провалі, який утворився, опинился автомобілі Dacia Logan і Nissan. Другу вже дістали з ями. Dacia все ще залишається на місці. На щастя, Водії автомобілів, що провалилися, сильно не постраждали, їм тільки обпекло ноги. Рух транспорту на вулиці Саксаганського зупинено, на прилеглих вулицях вже утворилися тягучки.

Територію навколо місця події огородили для безпеки пішоходів, працівники комунального підприємства намагаються ліквідувати наслідки аварії.

"Найбільш "веселе" в цій історії те, що тут за останні півроку комунальники двічі знімали асфальт і перекладали труби. А на початку жовтня тут уже проривало", - прокоментував в соцмережі цей інцидент київський журналіст Дмитро Качура.

Як повідомляв "Апостроф", 31 жовтня посеред вулиці в Києві з-під асфальту в повітря піднявся величезний стовп гарячої води.