RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

На Майдані в Києві зловили банду досвідчених злодіїв: опубліковані фото

У Києві на Майдані Незалежності оперативники затримали трьох чоловіків, які поводилися підозріло, виявилося, що раніше вони пограбували магазин одягу.

Про це повідомляє відділ комунікацій столичної поліції.

Так, поліцейські в ході патрулювання Шевченківського району столиці помітили трьох молодих людей, які на виході з магазину вели себе нервово і постійно озиралися.

"Ми встановили, що правопорушники зайшли в бутік по черзі. Там зловмисники зняли магнітні кліпси і винесли неоплачений товар. Клієнтів з вкраденим одягом затримали. Ними виявилися іноземці 1995 року, 1994-го і 1977 року народження, раніше судимі за скоєння аналогічних злочинів", - повідомив начальник оперативно-розшукового відділу карного розшуку ГУНП в Києві Віталій Отрудько.

Після виявлення у затриманих речей з магазину, було прийнято рішення їм оголосити про підозру за ч.2 ст.185 КК України - крадіжка. Їм загрожує до 5 років позбавлення волі. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в селищі Київської області злодій за ніч пограбував десятки житлових будинків, його вдалося зняти на кілька камер спостереження, проте він не був затриманий.