RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

​У Києві батьки "загубили" маленьку дитину і забули про неї: деталі дикої історії та фото

Правоохоронці встановили батьків трирічного хлопчика, якого нещодавно виявили в Подільському районі столиці.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Хлопчика помітили небайдужі громадяни на вулиці Вишгородській. Вони побачили чоловіка, який попередньо, був п'яним і знаходився разом з маленькою дитиною. Хлопчика лікарі госпіталізували до медичного закладу. Чоловік повідомив поліцейським, що він є батьком і поїде слідом в лікарню до дитини.

Однак за станом здоров'я маленького пацієнта довгий період часу їм ніхто цікавився. У зв'язку з чим правоохоронці почали розшук батьків або рідних 3-х річного хлопчика.

Згодом правоохоронці встановили батьків дитини. Свою відсутність протягом тривалого часу вони пояснили важким матеріальним становищем і життєвими труднощами.

Працівники сектора ювенальної превенції Подільського управління поліції стосовно батька дитини склали адміністративний протокол за ч.1 ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Матеріали для прийняття рішення направлено до суду.

Зараз дитина перебуває в дитячому будинку. Його життю нічого не загрожує. Подальшу долю хлопчика вирішуватимуть представники соціальних служб.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві затримали злодійку з дитиною, яка проникла в квартиру до жертв, пояснивши це потребами дитини.