RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

​Затриманий 19-річний вбивця, проломив голову знайомому в Києві: відео та деталі трагедії

Поліція затримала підозрюваного у страшному вбивстві 25-річного хлопця, тіло якого знайшли 20 листопада в Києва на вулиці Введенській з пробитою головою.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Як розповів начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко, після проведення комплексу оперативно-розшукових заходів співробітники кримінальної поліції встановили причетність до скоєння тяжкого злочину неодноразово судимого 19-річного уродженця Вінницької області.

"Ми з'ясували, що підозрюваний приїхав до столиці на заробітки і близько двох місяців проживав в одному з хостелів. За кілька годин до вбивства фігурант після вживання алкоголю скоїв розбійний напад на чоловіка, відібравши у нього гроші і золотий ланцюжок. Після цього підозрюваний підійшов познайомитися в компанію молодих людей, серед яких був потерпілий. З останнім відправився до нічного клубу. Однак в ході спілкування між ними виник конфлікт, який переріс у бійку. Зловмисник наносив йому множинні удари і, коли потерпілий впав на землю, каменем двічі вдарив його по голові", - розповів Іщенко.

Зараз фігурант затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Крім цього слідчим відділом Подільського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. В даний час судом обирається запобіжний захід. Чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", 22 листопада о 22:00 в Дніпрі п'ятеро чоловіків в балаклавах побили громадських активістів Вірослава Цюпьяка і Владислава Мельничука.