RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Києві зловили нахабних злодіїв, які накинулися на підлітка: фото

Київські поліцейські затримали грабіжників, які в підземному переході відібрали у неповнолітнього смартфон, а потім здали його в ломбард.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Напад на 14-річного жителя міста Броварів стався біля станції метро Лісова.

Підліток подзвонив в поліцію, на виклик виїхала слідчо-оперативна група Деснянського управління поліції. Правоохоронці переглянули записи з камери відеоспостереження і незабаром встановили особи грабіжників, 2003 і 2006 років народження, та затримали їх.

"Потерпілий йшов в підземному переході, де на нього ззаду напали двоє невідомих: один тримав, а другий забрав мобільний телефон. Ми встановили адресу ломбарду, куди здали смартфон, і вилучили його", - повідомив начальник відділу поліції № 1 Деснянського управління поліції Роман Осипчук.

Слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) КК України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в місті Первомайський Харківської області невідомі зловмисники підірвали банкомат "Приватбанку" і викрали понад 2 млн гривень.