RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Вулицями Києва розгулювала закривавлена жінка з ножем: відео та подробиці НП

У суботу, 7 грудня, київські поліцейські запобігли самогубству жінки, яка намагалася зарізати себе ножем на вулиці столиці.

Про це повідомили на сторінці патрульної поліції Києва в соцмережі Facebook.

Повідомлення про те, що закривавлена жінка приставила собі ніж до живота і хоче накласти на себе руки надійшло в поліцію від медичних працівників близько 5 години ранку.

За словами медиків, вони не могли підійти до жінки і надати їй, тому що вона тримала ніж біля живота і загрожувала себе порізати. На момент прибуття поліцейських у жінки тривала кровотеча.

"Патрульний Роман Жуковський швидко придумав спосіб, як відвернути її увагу і підійти ближче. Він зауважив, що жінці було холодно, а її шапка лежала неподалік на тротуарі. Підібравши шапку, він запропонував жінці її одягнути, але вона не захотіла відпускати ніж. Тоді інспектор запропонував їй свою допомогу і, скоротивши відстань, ривком вирвав ніж з її рук", - повідомили в прес-центрі поліції.


Згодом жінка була доставлена в медичний пункт, де постраждалій надали термінову медичну допомогу.

Як повідомляв "Апостроф", в Рівному на бруківці під багатоповерхівкою знайшли мертвою мати трьох дітей, сусіди кажуть про вбивство, а родичі - про нещасний випадок.