RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Як в Києві готуються до Нового року: ексклюзивні фото

У Києві на Софіївській площі триває підготовка новорічного містечка до майбутніх свят.

Про це інформує "Апостроф".

Сьогодні робітники вже почали монтувати червону арку, встановлювати каруселі з фігурками коней та будувати залізну дорогу для новорічного експреса.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

Новорічна ялинка традиційно розмістилася біля дзвіниці Софіївського собору. Вже кілька років під ряд для новорічного деревця не вирубують велику столітню ялинку, а складають символ року із соснових, ялицевих і ялинкових гілок. Навкруги ялинки планують поставити фігури козаків із українського мультфільму "Як козаки..." та героїв різдвяної казки. Т.-А. Гофмана "Лускунчик".

Киян та гостей столиці запросять у чотири локації-королівства: Королівство подарунків (різдвяний ярмарок), Королівство смаку (дегустація новорічних і різдвяних страв народів світу), Королівство розваг (атракціони для дітей) та Королівство лайків (фотозони на Софіївській площі та Володимирському спуску).

Як повідомляв "Апостроф" раніше, астрологи розповіли, які ж страви поставити на новорічний стіл, щоб Білий Металевий Щур, під знаком якого пройде 2020 рік, був прихильним і приносив тільки удачу.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СуспільствоКиїв
Теги: