RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Хотів, щоб його вбили копи: в Києві сталася серйозна НП, фото відео з місця

10 грудня на вулиці Космічна, 6 чоловік намагався взяти у заручники поліцейського та накласти на себе руки.

Про це повідомляє "Апостроф" із посиланням на "Інформатор".

До правоохоронців звернулася дружина киянина Віталія та повідомила, що чоловік погрожує залізти на дах і звести рахунки із життям. На місце пригоди одразу прибув поліцейський екіпаж. На даху правоохоронці нікого не виявили.

Коли копи спустилися на 4-й поверх, де мешкав чоловік, той відчинив двері й приставив до скроні правоохоронця пістолет. З чоловіком почали вести перемовини. Зрештою, він відпустив заручника та викинув геть магазин із патронами. На самогубця-невдаху одразу надягли кайданки. При детальному огляді пістолета з'ясувалося, що це - пристрій для відстрілу гумових куль.

У розмові Віталій зізнався, що хотів, аби поліціянти його застрелили. Тому і напав на їх колегу. Сенсу продовжувати життя не бачить і, навіть, вже опублікував у Facebook передсмертну записку.

Чоловіка доправили до районного відділу поліції. Що робити з ним далі - притягати до кримінальної відповідальності за напад на працівника поліції чи передавати до лікувального спецзакладу, наразі вирішують.

"Апостроф" уже повідомляв про те, що 9 грудня, в Києві молодий хлопець покінчив життя самогубством, вистрибнувши з вікна багатоповерхового житлового будинку.