RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

В Україні заарештували елітний автопарк відомого забудовника: фото машин

У колишнього нардепа 8-го скликання ВРУ та екс-президента державної будівельної корпорації "Укрбуд" Максима Микитася вилучили 6 елітних автомобілів.

Про це повідомляє прес-служба ДБР.

Рішення про арешт автівок прийняв Печерський райсуд Києва.

"За результатами обшуків у народного депутата України 8-го скликання слідчими теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого в місті Києві, виявлено наявність шести елітних автомобілів" - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо. що обшуки за місцем проживання Микитася співробітники ДБР провели 11 грудня. Слідчі дії відбувалися в рамках досудового розслідування кримінального провадження щодо можливої легалізації доходів, отриманих злочинним шляхом в сумі понад 200 мільйонів гривень.

Автопарк Микитася - 05.jpeg
1 / 1
Автопарк Микитася - 01.jpeg
1 / 1
Автопарк Микитася - 03.jpeg
1 / 1
Автопарк Микитася - 02.jpeg
1 / 1
Автопарк Микитася - 04.jpeg
1 / 1

У розпорядження слідства є дані про те, що у 2016 році народний депутат України здійснив підробку документів, зокрема договору купівлі-продажу цінних паперів та корпоративних прав із громадянами. Максима Микитася підозрюють у легалізації доходів, отриманих злочинним шляхом, та підробленні документів, печаток, штампів та бланків.

Як повідомляв "Апостроф" раніше, колишній народний депутат і глава "Укрбуд" Максим Микитась заблокував роботу корпорації після свого виходу з будівельного бізнесу.