RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Подарунок на Новий рік: мережі бурхливо обговорюють фото оновленого Шулявського моста в Києві

У мережі неоднозначно відреагували на фото оновленого Шулявського моста в Києві, ремонт якого йде ударними темпами і має закінчитися до Нового року.

Знімки моста, зроблені з висоти, обговорюють на сторінці спільноти dtp.kiev.ua в Facebook.

"Мені здається ми стали забувати, що Шулявський міст реально міг бути з якісної розв'язкою", "Міст є, проблема з розв'язкою залишилася - будуть пробки. Двосмугового руху, з смугою для громадського - на сьогодні не достатньо! Машин багато, організація дорожнього руху в Києві - 18 століття!", "Огінь то Огінь, а розвязки то немає і судячи з усього так і не буде. Ех Віталій, Віталій - розчарував", "Як на мене, "Огінь" був би тоді, коли б міст ширше зробили", "Ось це подарунок на НР", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, рух по мосту влада обіцяє відкрити до кінця тижня. Його вже заасфальтували і нанесли тимчасову розмітку. Також асфальт поклали на під'їзді до мосту з вулиці Вадима Гетьмана і з боку вулиці Довженка. Паралельно ремонтники встановлюють огорожі. Підрядник гарантує на експлуатацію покриття моста на 10 років. Після ремонтних робіт будуть проведені технічні випробування.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі з'явилося відео ремонту Шулявського моста, зняте з висоти пташиного польоту.