RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Під Києвом на гарячому спіймали банду досвідчених злодіїв: фото і відео

У Києві поліцейські затримали злодіїв під час чергової крадіжки.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Чоловіків затримали під час проведення комплексу оперативно-розшукових і слідчих дій. Відомо, що вони причетні до скоєння ряду крадіжок в 2019 році з підприємств, торгових центрів і офісів на території столиці, Вінницькій та Київській області.

Зловмисниками виявилися чоловіки у віці 30-35 років, жителі Житомирщини, Київської області та Києва. Деякі з них вже мали проблеми з законом за скоєння майнових злочинів.

Встановлено, що члени злочинної групи кожен раз ретельно готувалися до кожного "нальоту". Вони робили "розвідку", з'ясовуючи, яка охорона, графік роботи торгових закладів та офісних приміщень, чим можна "поживитися". Викрадали готівку і цінні речі.

У затриманих працівники поліції вилучили відповідні речові докази. Також вилучили автомобілі, на яких чоловіки приїхали на вчинення злочину та інше авто, на якому вони зазвичай пересувалися.

Триває досудове розслідування. У поліції встановлюють роль кожного зловмисника. Зараз вирішується питання про оголошення для затриманих підозри. Запобіжний захід для них вибере суд.

Як повідомляв "Апостроф", 8 січня в Києві 38-річний чоловік здивував правоохоронців тим, що "попався" на крадіжці пляшки з супермаркету.