RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Штурм метро: в мережі показали, як люди їдуть додому з роботи в Києві

Увечері 14 січня у київському метро утворилася величезна черга із жителів столиці та гостей, які їхали додому.

Показове відео опублікувала Ірина Ханькова на своїй Facebook-сторінці.

На кадрах видно, як десятки людей стоять у черзі біля турнікетів метрополітену, щоб потрапити на ескалатор. Більш-менш рухається лише та черга, де пасажири пред'являють посвідчення, за якими можуть користуватися підземкою безкоштовно. Очевидці пишуть, що на станції працюють лише два турнікети.

Це вже не перша ситуація, коли рух метро у Києві паралізовано. У грудні 2019 року року стався збій у системі технічного забезпечення підземки. Пасажири не змогли сплатити за проїзд за допомогою електронного квитка, карток метро та банківського пластику. Розлючений натовп на станції метро "Площа Льва Толстого" виламав турнікети й кинувся до вагонів.

А на початку січня цього року жахливі черги утворилися на станції "Майдан Незалежності". Там турнікети не хотіли контактувати з картками та мобільними додатками й на платформу потрапляли лише ті пасажири, які мали жетон метро.

Як писав "Апостроф" раніше, 19 грудня 2019 року на станції метро "Вокзальна" помітили величезне стовпотворіння. Люди намагалися зайти в підземний громадський транспорт. Через таку кількость пасажирів виник "затор".