RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

5 травня

Всі новини

Під Києвом застрелили ветерана АТО: подробиці вбивства, фото і відео

У ніч на 20 січня у селищі Іванків Іванківського району на Київщині вбили ветерана АТО 47-річного Івана Іваненка

Про це повідомляє "Апостроф" із посиланням на ТСН.

Поліцейські помітили на нічній дорозі УАЗ, який невдало маневрував. Зупинили авто і виявили, що його водій - Валерій Кононенко - нетверезий. Попросили чоловіка показати документи і помітили, що у салоні авто нерухомо лежить ще одна людина. Кононенко пояснив, що це - його товариш Іван Іваненко, якого він застрелив із мисливської рушниці. А їхав, мовляв, до поліції, аби розповісти про злочин.

Водія затримали, машину відправили на штрафмайданчик, а тіло загиблого - на судмедекспертизу, яка і встановить точну причину смерті.

Наразі відомо, що Іван Іваненко мешкав у селищі Леонівка з літньою матір'ю. У 2014 року добровольцем пішов у зону бойових дій на Донбас. У серпні 2014 року під час виходу з Іловайська потрапив у полон до бойовиків. Після звільнення повернувся додому та працював водієм. У селі побудував невелику капличку. Із своїм ймовірним убивцею Валерієм Кононенком чоловік разом служив. Той теж ветеран АТО, мешкає у селі Феневичі.

Як писав "Апостроф" раніше, 20 січня о 18:00 у Києві в приміщенні ЦВК по вулиці Лесі Українки застрелився 25-річний військовий.