RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Втік від матері: з'явилися деталі про долю маленької дитини, яка зникла під Києвом

29 січня у Білій Церкві Київської області ювенальні поліцейські знайшли 10-річного Нікіту Нагорного, який напередодні пішов з дому та не повернувся.

Про це повідомили на Facebook-сторінці "Київ Оперативний".

За допомогою правоохоронців мати хлопчика звернулася 29 січня о 10:00. Пояснила, що до того намагалася знайти сина самостійно - ходила вулицями міста і розпитувала друзів школяра. На пошуки хлопчика був піднятий по тривозі особовий склад місцевого відділу поліції, ювенальні поліцейські, були орієнтовані мобільні наряди, громадськість.

О 12:00 Нікіту Нагорного знайшли вдома у однокласника. Хлопчик розповів, що втік до родини друга через те, що мати зловживала алкоголем. Відносно матері ювенальні поліцейські вже склали адміністративний протокол за неналежне виконання жінкою батьківських обов'язків. Інформацію про її поведінку передадуть соціальним службам для подальшого супроводу цієї сім'ї.

Як інформував "Апостроф" раніше, 10 червня 2019 року в Києві в районі Позняків виявили маленького хлопчика, який загубився.Дитину було знайдено на вулиці Ревуцького, 29А. Пізніше її передали співробітникам поліції.