RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

У Києві водій маршрутки викинув із салону п'яну пасажирку: думки в мережі розділилися

Увечері 4 лютого на вулиці Ірпінській у Святошинському районі Києва водій маршрутки виштовхав із салону жінку, зачинив двері та поїхав.

Про інцидент написала Юлія Коренєва у Facebook-спільноті "Академмістечко".

Водій маршрутки № 194 (вул. Чорнобильська - супермаркет "Ашан") виштовхав із салону жінку, яка пручалася та кричала, кинув її на узбіччя та поїхав геть. Юлія Коренєва підійшла, аби дізнатися, що трапилося. Від жінки чувся запах алкоголю, на питання вона не відповідала. Допомогти постраждалій вирішили ще кілька випадкових перехожих.

Люди викликали медиків. Карета "швидкої" прибула, але приїхала не безпосередньо на місце пригоди, а припаркувалася за рогом. Коли один із очевидців запропонував викликати поліцію, аби правоохоронці розібралися у надзвичайній пригоді, жінка, яка до того часу лежала на землі в калюжі, швидко встала, розштовхала людей і втікла.

Юлія Коренєва у дописі обурилася діями водія маршрутки та працівників "швидкої". Але не всі розділяють її невдоволення. У коментарях користувачі говорять, що водій громадського транспорту не зобов'язаний возити у салоні нетверезих пасажирів. Адже ті можуть бути небезпечними для інших пасажирів.

Були і такі, які стали на бік медиків. Мовляв, якщо "швидка" буде виїжджати на всі виклики із нетверезими людьми, то десь може не дочекатися допомоги людина з інсультом.

Як писав "Апостроф" раніше, днями у Києві водій маршрутного таксі "Вишневе-Академмістечко" ударив у лівий бік чорну іномарку Renault, коли та з’їжджала з проспекту Перемоги на Кільцеву дорогу.