RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Засвітилися в гучному скандалі: спливли резонансні деталі про сім'ю убитого в Києві хірурга

Пластичного хірурга Андрій Сотника, якого кілер застрелив 2 лютого у Києві, могли вбити через гучний медичний скандал у Донецьку, фігурантами якого були його батьки.

Про це повідомляє "Апостроф" із посиланням на "Обозреватель".

Мати вбитого лікаря Олена Луніна у 2012 році "засвітилася" у гучному скандалі. Працівники поліклініки заявили, що головний лікар комунальної лікарні Донецька "Лікарсько-косметологічна лікарня" Олена Луніна придбала у приватну власність приміщення клініки. Тепер викидає кваліфікований колектив медиків на вулицю, аби працевлаштувати членів своєї сім'ї.

З'ясувалося, що з 1 січня 2004 року нібито потай від колективу Луніна розірвала договір оренди приміщення для лікарні з ВАТ "Донбасенергобуд" після чого договір оренди на ці приміщення уклало ТОВ "Легінь", а вже 17 травня того ж року "Легінь" як орендар приватизував приміщення лікарні. Засновник цього товариства - чоловік Луніної та батько вбитого пластичного хірурга Микола Сотник.

Наразі правоохоронці відпрацьовують усі версії та мотиви вбивства.

Як писав "Апостроф" раніше, Андрій Сотник тікав від чоловіка, який стріляв йому в спину. Незабаром зловмисник наздогнав його і випустив кулю, яка виявилася фатальною. Після вбивства він зник з місця, прихопивши з собою загадковий пакет, що належав хірургу.