RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Києві стався смертельний пожежа в житловій багатоповерхівці: фото з місця НП

У вівторок, 11 лютого, в Голосіївському районі Києва в багатоповерховому будинку сталася пожежа, в якій загинув чоловік.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на видання "Інформатор".

Трагедія трапилася за адресою вулиця Кустанайська, 14а на другому поверсі. Інформація про спалах надійшла на лінію рятувальників приблизно о 19:29.

Коли прибули рятувальники, то вогонь вже вирував в одній з квартир багатоповерхівки. Під час обстеження приміщень пожежні знайшли чоловіка 1952 року народження. Вони винесли постраждалого на вулицю і передали медикам. Він не подавав ознак життя. Через 25 хвилин реанімаційних дій лікарі констатували смерть чоловіка.

Вже о 20:02 пожежу вдалося ліквідувати. У роботі були задіяні чотири одиниці техніки та 18 чоловік особового складу.

Близькі загиблого розповіли, що у чоловіка були психічні відхилення і він любив палити в квартирі. Попередньою причиною пожежі став непогашений недопалок. Деталі того таргедії встановлює поліція.

Пожар с погибшим в Киеве
1 / 1
Пожар с погибшим в Киеве
1 / 1
Пожар с погибшим в Киеве
1 / 1

Як повідомляв "Апостроф", 16 грудня в Оболонському районі Києва сталася пожежа в районі новобудов Мінського масиву, густий дим було видно з різних частин столиці.

Нагадаємо, рятувальники не змогли вчасно допомогти постраждалим від пожежі 20 грудня жителям багатоповерхівки на Виноградарі (Київ), тому, що городяни перетворили двір в несанкціоновану парковку.