RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

З'явилися несподівані деталі загибелі екс-керівника "Інтера" під Києвом

До вбивства Сергія Старицького, якого знайшли мертвим в п'ятницю, 21 лютого, в будинку екс-міністра Леоніда Кожари, може побут причетний сам колишній очильник.

Про це повідомляє Обозреватель.

Так, тіло Старицького лежало на кухні з пістолетом в долоні, а куля увійшла під око. Більш того, первинна експертиза показала сумнівність версії про самогубство.

Зокрема, джерело стверджує, що на обличчі жертви немає характерних для самостійного пострілу в упор слідів, серед яких: обпалена шкіра, порохові гази, відбиток зрізу стовбура.

Більш того, пістолет було затиснуто в руці у Старицького, хоча через падіння з висоти людського зросту він повинен був випасти. За словами інформатора видання, Кожара, у якого в крові було зафіксовано 2:25 проміле алкоголю, нібито міг навмисно або ненавмисно застрелити медіаменеджера, а потім злякатися і спотворити картину злочину, вклавши пістолет жертві в руку.

Уточнюється, що є свідчення про п'яні витівки з боку екс-міністра закордонних справ, які він здійснював раніше: стрілянина в повітря, у дворі, з вікна.

На думку джерела, через перераховані вище фактори Кожарі нібито можуть вручити підозру. Він також уточнив, що в разі визнання у вбивстві з необережності, йому загрожувало б від 3 до 5 років.

Як повідомляв "Апостроф", раніше з'явилися всі дані про бізнесмена, загадково загинув у будинку екс-голови МЗС під Києвом.

Також в поліції зробили гучну заяву про загибель екс-керівника "Інтера" під Києвом.