RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Що загрожує порушникам карантину в Києві: з'явилася важлива заява, відео

Торгово-розважальним центрам і приватним школам пригрозили адміністративною або кримінальною відповідальністю в разі порушення правил карантину в Києві через епідемію коронавірусу, яким за даними на середу, 11 березня, по всьому світу заразилися вже більше 118 тисяч осіб, померло понад 4 тисячі.

Про це на брифінгу заявив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник.

Так, згідно з рішенням комісії КМДА з питань безпеки, в Києві з четверга, 12 березня і, попередньо, до кінця місяця масові заходи чисельністю понад 60 чоловік повинно бути скасовано, торгово-розважальні центри і розважальні зони в шопінг молах повинні призупинити свою роботу.

Рішення комісії Київської міськдержадміністрації щодо впровадження обмежувальних заходів в столиці в зв'язку з коронавірусом є обов'язковим для всіх установ незалежно від форми власності.

"Зараз ми говоримо про обмеження. Там є тільки адміністративна відповідальність. Коли, не дай бог, буде введено режим епідеміологічної ситуації, то тоді буде кримінальна відповідальність", - уточнив Поворозник.

Нагадаємо, як повідомляв "Апостроф", на даний момент найжорсткіший карантин через коронавірус ввели в Італії. Тут заборонили навіть весілля і похорон.