RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

У Києві жорстоко побили відомого лікаря: фото і відео моменту нападу

Київська поліція відкрила кримінальне провадження за фактом нападу на головного лікаря Національного інституту раку Андрія Безносенко, який зафіксували камери спостереження.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Київської області

Як повідомив поліції потерпілий, на вулиці Маршала Якубовського в столиці невідомі побили його і розпорошили в обличчя сльозогінний газ.

Вивчивши відео з камер спостереження, поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетні двоє хлопців.


"Коли потерпілий підходив до під'їзду свого будинку, один із зловмисників розпорошив в його сторону сльозогінний газ. Коли потерпілий почав тікати, нападники наздогнали його і кілька разів ударили в обличчя, після чого зникли", - уточнили в прес-службі поліції.

Слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі. Поліція встановлює особи невідомих, причетних до скоєння правопорушення.

Андрій Безносенко опублікував на своїй Facebook-сторінці відео нападу, а також фото ілюструють його наслідки. "Через удари голови і рвані руки змушений перенести найближчі операції на потім", - зазначив потерпілий лікар.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Києві під час презентації національної платформи примирення і єдності стався серйозний конфлікт. В один з моментів в зал увірвалися представники "Азова" і розпочали бійку, в якій дісталося і самому Сивохо.