RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Києві сталася смертельна пожежа в багатоповерхівці: фото і відео з місця трагедії

У неділю, 15 березня, в Києві сталася пожежа в одній з квартир багатоповерхового будинку, в результаті чого загинула людина.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на видання "Інформатор".

Трагедія сталася приблизно о 10:35 за адресою проспект Володимира Маяковського, 20 на восьмому поверсі дев'ятиповерхового будинку. Сусіди викликали пожежників, коли помітили дим, що йшов з вікна квартири.

На місці рятувальники виявили, що двері в палаючу квартиру були закриті. Тому їм довелося їх виламувати. Коли пожежні зайшли всередину, то стало ясно, що осередок пожежі знаходиться у ванній кімнаті. Там горіла пральна машина. Там знайшли обгорілий труп жінки - господині квартири 1951 року народження.

О 10:55 пожежу вдалося локалізувати, а о 11:01 ліквідувати. Попередньо, в пральній машині сталося коротке замикання з послідуючим горінням.

На місці працювали чотири одиниці техніки рятувальників і близько 16 чоловік особового складу. Також чергували медики та патрульні. Подробиці інциденту мають з'ясувати правоохоронці.

Як повідомляв "Апостроф", 14 березня в Києві за адресою Голосіївський проспект, 70 сталася пожежа, спалахнув триповерховий занедбаний будинок в якому знаходилася кішка.