RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Під Києвом на залізниці стався бунт через карантин: опубліковано фото

У середу, 18 березня, близько 50 громадян заблокували рух залізничного транспорту на станції Фастів (Київська область), вимагаючи відновити рейси електропоїздів, які були скасовані за розпорядженням Кабміну в зв'язку із запобіганням поширенню в країні коронавірусу COVID-19.

Про це повідомили на Facebook-сторінці поліції Київської області.

На місце події прибули слідчо-оперативна група поліції, керівництво Фастівського відділення поліції, представники міськради.

"Поліцейські провели роз'яснювальну бесіду про необхідність таких протиепідемічних заходів, оскільки такі обмежувальні заходи введені для запобігання поширенню коронавірусу в країні і збереження життя і здоров'я громадян" - сказано в повідомленні.

Після профілактичної бесіди мітингувальники розблокували рух залізничного транспорту. За рішенням міськради, людей доставили в пункт призначення автотранспортом.

Поліція Київщини звернулася до громадян із закликом поставитися з розумінням до тимчасових обмежень, не здійснювати протиправних дій, дотримуватися строгих правил епідеміологічного режиму та не наражати на небезпеку себе та оточуючих.

Як повідомляв "Апостроф", комунальне підприємство "Київпастранс" буде суворо карати водіїв, які не контролюватимуть кількість пасажирів в транспортному засобі.