RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Під Києвом сталася масштабна ДТП з великою кількістю постраждалих: фото

У неділю, 22 березня, на автотрасі Київ - Харків мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter скоїв зіткнення з вантажівкою Mercedes-Benz Vito, яку зупинили співробітники поліції. Семеро постраждалих.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Київської області, опублікувавши фото з місця події.

Як сказано в повідомленні, ДТП сталася о 5.40 ранку на 76 кілометрі траси Київ-Харків.

"За попередніми даними, співробітники поліції, які несли службу з забезпечення безпеки руху, зупинили автомобіль Mercedes-Benz Vito, де не горів один з габаритних вогнів. В цей час водій автомобіля Mercedes-Benz Sprinter, який рухався позаду, скоїв зіткнення", - повідомили в поліції.

Від удару вантажний автомобіль перекинувся і частково пошкодив сходи і навіс стаціонарного поста поліції. В результаті ДТП постраждали обидва водії та 5 пасажирів Mercedes-Benz Sprinter. Всі вони доставлені в лікарню.

На місці аварії працювала слідчо-оперативна група Березанського відділення поліції, медики. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ст. 286 Кримінального кодексу України.

Як раніше повідомляв "Апостроф", в Київській області на Новообухівському шосе сталася смертельна ДТП, в якій загинуло двоє людей.