RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Києві на журналістів напали "спортсмени" через зауваження про маски: відео інциденту

У Києві невідомі чоловіки напали на журналістів, які приїхали перевірити спортивний майданчик на Гідропарку.

Про це повідомляє телеканал ZIK.

Так, журналісти побачили на спортмайданчику чоловіків і поцікавилися у них, що вони там роблять, адже відвідування таких місць заборонено в період карантину постановою уряду. У відповідь чоловіки почали штовхати журналістів і спробували розбити камеру.

"Ми перевіряли місто. Перевіряли, чи дотримуються люди умови карантину, як себе ведуть, чи дотримуються безпечної дистанції. Але в Гідропарку відбулася велика неприємність. Нас намагалися побити, нас штовхали, мене і оператора вдарили, намагалися побити камеру і лаялися", - розповіла журналістка.

На відео з нападом, яке було показано в ефірі телеканалу молода людина заявляє, що йому "плювати на закон і заборони", оскільки спортивний майданчик у парку - єдине місце, де зараз він може займатися спортом. Також він висловив упевненість, що йому ніхто нічого не зробить.

На каналі вирішили звернутися до глави МВС Арсену Авакову і мера Києва Віталія Кличка з проханням розібратися в ситуації.

Як повідомляв "Апостроф", на засіданні Кабінету міністрів 1 квітня було прийнято рішення про посилення карантинних заходів для боротьби з коронавірусом. Зокрема, було заборонено відвідування парків, скверів, зон відпочинку, лісопаркових і прибережних зон, крім вигулу домашніх тварин, також заборонили відвідування спортивних і дитячих майданчиків.