RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.60
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

Всі новини

У Києві затримали "качків", які влаштували бунт проти карантину в Гідропарку

У Києві в Гідропарку, 6 квітня, стався конфлікт між чоловіками спортивної статури і співробітниками поліції, порушників затримали.

Коронавірус вбив 69 тисяч осіб: що відбувається в Україні і світі (оновлюється)

Про це повідомляє Національна поліція Києва.

На двох учасників інциденту в столичному Гідропарку поліцейські склали адміністративні протоколи за недотримання правил карантину. Їх доставили в Дніпровське управління поліції для встановлення всіх обставин інциденту. Надалі адмінматеріали направлять до суду.

Повідомляється, що конфлікт між спортсменами і поліцією стався під час акції протесту проти протиепідемічних заборон на території Гідропарку. Чоловіки висловлювали невдоволення через неможливість тренування на спортивному майданчику.

На обох чоловіків - 1979 і 1988 народження, склали адміністративні протоколи за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. При цьому один з них перебував на вулиці без маски, а другий - перебував в парковій зоні без документів.

Під час інциденту один із спортсменів вирішив обійти блокпост поліції вплав через Дніпро. На березі його зустріли близько десяти правоохоронців. Опору любитель спорту не чинив.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві станом на 12:00 6 квітня кількість підтверджених випадків коронавірусу COVID-19 зросла до 267. 12 осіб в столиці вже вилікувалися від COVID-19, четверо - померли.