RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Коли в Києві відновлять роботу дитячі сади: влада назвала терміни

Після 22 травня, в рамках послаблення карантину, в Києві, можливо, відкриються дитячі садки.

Про це повідомляє заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Стеростенко на своїй Facebook-сторінці.

Вона зазначила, що такий крок можливий, адже багатьом батькам доведеться виходити на роботу. Тоді гостро постане питання про те, на кого залишити маленьких дітей.

"Так, зараз ми проводимо підготовчу роботу (закуповуємо захисні і дезінфікуючі засоби, готуємо покрокові інструкції з відновлення освітнього процесу в садках). Тут також треба враховувати і те, коли запрацює громадський транспорт, адже працівники садочків повинні якось добиратися на свої робочі місця", - написала Стеростенко.

За її словами, орієнтовно слід очікувати відкриття дитсадки в Києві через 14 днів після рішення Кабміну про відновлення навчального процесу.

Як повідомляв "Апостроф", з 11 травня в Україні планують збільшити кількість дозволених місць в громадському транспорті. Це пов'язано з тим, що після ослаблення карантину більшій кількості людей доведеться добиратися на роботу. Решту заходів карантину пом'якшуватимуть з 22 травня.