RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Погрожували вбити рідних: в Києві затримали банду нахабних рекетирів, фото і відео

У Києві затримали нахабних рекетирів, які упродовж тривалого часу вимагали від керівника фінансової компанії повернення неіснуючого боргу, а у разі відмови - погрожували вбивством.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Зловмисники вимагали 20 000 доларів США, які чоловік начебто їм заборгував. Він не погоджувався на вимоги зловмисників допоки вони не перейшли до рішучих дій - від словесних погроз фізичної розправи до побиття, навіть погрожували вбивством йому та членам його родини.

Правоохоронці встановили організатора та всіх учасників злочинного угруповання, це - шість мешканців Києва, вчора, 14 травня, в одному із ресторанів Печерського району столиці їх затримали.

Організатор та учасники злочинного угруповання затримані у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм вже повідомлено про підозру та вирішується питання про обрання запобіжних заходів.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції Києва було розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 189 (Вимагання) Кримінального кодексу України.

За вимагання, вчинене за попередньою змовою групою осіб із погрозою вбивства чи заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, підозрюваним може загрожувати до семи років позбавлення волі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що на пункті пропуску на Закарпатті банди зупиняють перевізників і вимагають гроші.