RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Навіть за проїзд не заплатив: нардеп Тищенко засвітився в маршрутці у Києві та оскандалився, відео

Депутат Верховної Ради Микола Тищенко вирішив показати, що користується маршрутками, як звичайні жителі столиці, однак виявилося, що це була лише PR-акція, в ході якої нардеп навіть не заплатив за проїзд.

Про це написав у Facebook користувач Василь Крутчак.

"Коля Тищенко настільки хоче стати мером Києва, що готовий навіть робити вигляд, що користується громадським транспортом, як звичайні люди. А не платить він за проїзд не тому, що він поганий, а тому, що він просто не знає, скільки коштує проїзд в маршрутці ", - зазначив Крутчак.

Він розмістив в соцмережі відповідне відео з коментарями водія маршрутки, на якій їхав Тищенко.

За словами водія, депутат проїхав лише одну зупинку, після чого вийшов, сів у свій Mercedes і поїхав далі. При цьому за проїзд Тищенко платити відмовився, заявивши, що депутати мають відповідні пільги. У маршрутці депутат їхав разом з охоронцем.

Пізніше в Telegram-каналі "Лиса правда by Kuksin" з'явилося відео про те, як Тищенко каже, що їздить не на маршрутках, а на своєму автомобілі. Після короткої бесіди він дійсно сідає в своє авто та їде.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо про те, що президент Володимир Зеленський може підтримати на виборах мера Києва депутата Миколу Тищенка.

Також раніше журналісти з'ясували, що ресторан Тищенка в Києві працював під час карантину.