RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

У Києві невідомі розстріляли туриста і спалили своє авто під час втечі: фото і відео

У вівторок, 26 травня, в Печерському районі Києва двоє невідомих нанесли вогнепальне поранення громадянину Чорногорії, після чого підпалили свій автомобіль і зникли з місця злочину.

Відео з місця події опубліковано на Facebook-сторінці "ДТП. Київ".

Невідомі відкрили стрілянину по туристу на території елітного житлового комплексу "Новопечерські Липки" на вулиці Драгомирова. Постраждалого госпіталізували в лікарню швидкої медичної допомоги.


Утікаючи, нападники підпалили свій автомобіль Smart, при цьому один з них отримав опіки обличчя. Після цього обидва з місця події зникли.


Правоохоронці ввели операцію "Сирена" та розшукуються двох чоловіків у віці 35-40 років. Один з них 180-185 см, худорлявий, з чорним волоссям і бакенбардами. Був одягнений в білий спортивний костюм і чорні кросівки.

Другий учасник нападу трохи нижче, зростом 175-180 см, також худорлявий. На ньому була зелена спортивна шапка, чорний спортивний костюм і біла медична маска.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві білий мікроавтобус Ford Transit влаштував погоню за BMW Х5. Під час погоні з Ford вистрілили близько 10 разів.