RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Десятки ДТП паралізували рух у Києві: карта заторів 5 червня

У Києві станом на вечір п'ятниці, 5 червня, утворилися кілометрові затори, через численні аварій в столиці, найскладніша ситуація склалася в центрі і на виїзді з міста.

Про це повідомляє "Апостроф".

Спостерігається затор в районі вулиці Саперно-Слобідської при в'їзді на Південний міст. На Північному мосту у бік лівого берега рух транспорту практично паралізовано, а на мосту Метро утруднений в'їзд з боку Набережного шосе.

На лівому березі рух ускладнений на Броварському проспекті до станції метро "Чернігівська", вулиці Гната Хоткевича, Харківському шосе і проспекті Миколи Бажана.

На правому березі кілометрові затори утворилися біля станцій метро "Дорогожичі", "Сирець", вулиці Набережно-Хрещатицька, вулиці Юрія Іллєнка, проспекті Перемоги, вулиці Михайла Грушевського, бульварі Лесі Українки, вулиці Січових Стрільців, бульварі Шевченка.

Повністю паралізувало вулицю Хрещатик, Набережне шосе, бульвар Дружби народів, вулицю Саперно-Слобідську, Новокостянтинівську і проспект Степана Бандери.

Також в столиці фіксується велика кількість аварій. Зараз в Києві сталося близько 25 дорожньо-транспортних пригод. Чотири з них на Броварському проспекті.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Києві автомобіль на високій швидкості влетів в кіоск і зніс його.