RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Вибрала жертвою пенсіонерку: в Києві впіймали 19-річну вуличну злодійку, фото

У Дніпровському районі Києва нахабна дівчина-кишеньковий злодій обікрала 70-річну жінку, яка спускалася східцями до підземного переходу.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва

Зловмисниця непомітно витягнула з сумки літньої жінки гаманець і спробувала втекти. За скоєне їй загрожує до трьох років тюремного ув’язнення.

Під час відпрацювання території правоохоронці звернули увагу на підозрілу дівчину на проспекті Соборності.

Поліцейські відразу затримали зловмисницю, коли з викраденим майном вона намагалася втекти з місця злочину.

"Для документування події на місце викликали слідчо-оперативну групу районного управління поліції. Правопорушницею виявилися 19-річна уродженка Закарпаття, яка притягувалася до кримінальної відповідальності за крадіжку. У ході поверхневого огляду ми виявили та вилучили гаманець з грошима, банківськими картками та документами на ім’я потерпілої – 70-річної місцевої мешканки", - повідомив начальник оперативно-пошукового відділу управління карного розшуку поліції Києва Віталій Отрудько.

Дівчина зізналася у скоєному, нарікаючи на важке матеріальне становище в сім’ї. Її затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі Дніпровського управління поліції повідомили зловмисниці про підозру у скоєні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Їй загрожує до трьох років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", 19 травняв стоматологічній клініці по вулиці Ревуцького в Києві помітили нахабного крадія, який вкрав телефон у дівчини-адміністратора.

Також раніше в Києві мешканці будинку затримали злодія родом з Росії, який хотів обікрасти квартири. Злочинець 4 роки тому вже попадався на крадіжці в квартирі. Звідти він виніс цінні речі. Але тюремного покарання чоловікові вдалося уникнути.