RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

"Дипломат" з Біблією: в центрі Києва зняли на фото незвичайного "героя парковки"

На вулиці Шота Руставелі в Києві невідомий водій автомобіля Cadillac припаркував свій транспортний засіб поруч з рестораном грузинської кухні, не залишивши на тротуарі проходу для пішоходів.

Фото героя парковки, у якого під лобовим склом виднілася Біблія, опубліковано середу, 17 червня, в Telegram-каналі "Київ Оперативний".

Як видно на знімках, на лобовому склі автомобіля, який припарковано не за правилами, прикріплено також пропуск до Верховної Ради і прострочений пропуск від "Міжнародної дипломатичної місії".

"Пропуск в ВРУ, якийсь ще один дипломатичний заламінований фантик, іменні державний номерні знаки, Біблія під лобовим склом, ідіотська парковка. Що ще для" щастя "треба?" - іронічно запитує автор поста.

Нагадаємо, що раніше в районі Севастопольської площі в місті Києві водій Range Rover припаркував свій габаритний транспортний засіб на вузькому тротуарі, повністю перегородивши рух пішоходам.

Як повідомляв "Апостроф", в понеділок, 8 червня, на проспекті Перемоги в Києві співробітники поліції та інспекції з паркування евакуювали транспортні засоби, які водії припаркували на смузі громадського руху.