RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Коронавірус в Києві не вщухає: статистика на 17 червня

В Києві станом на 17 червня виявлено 4 026 підтверджених випадків захворювання на COVID-19. За минулу добу число киян, у яких виявили коронавірус, збільшилось на 41 людину. Двоє хворих померли.

Про це під час щоденного брифінгу щодо ситуації в місті повідомив міський голова столиці Віталій Кличко.

За інформацію мера Києва, минулої доби в столиці захворіли 26 жінок і 10 чоловіків, а також 7-річна дівчинка і 4 хлопчики віком від 1 до 6 років.

Також коронавірус діагностовано у трьох медиків.

"До лікарень столиці госпіталізували 9 пацієнтів. Інші – на самоізоляції, під контролем лікарів. Одужали за минулу добу 66 людей. Усього коронавірус подолали 1230 мешканців столиці", - повідомив Кличко.

Мер столиці зазначив, що найбільше випадків захворювання виявили в Святошинському районі – 11 та в Голосіївському – 5 випадків.

"У Києві 12% від усіх хворих на коронавірус мешканців міста - медики. Загалом коронавірусною хворобою захворіли 582 медики. Майже половина з них уже одужали", - додав міський голова.

Нагадаємо, за даними на середу, 17 червня, в Україні знову зафіксували сплеск за кількістю хворих на коронавірус - в порівнянні з попередньою добою заражених майже на 100 більше.