RU  UA  EN

Понеділок, 1 липня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 червня

Всі новини

Викрадення в Києві бізнесмена Сергія Ткаченко: з'явилося відео з камер спостереження

У мережі з'явилося відео викрадення бізнесмена Сергія Ткаченко, якого викрали в Києві 1 липня. Посеред дня в перукарні на вулиці Олени Теліги, 29, на очах у співробітників, двоє чоловіків в масках напали на Сергія, завдали ударів, виволокли його і відвезли в невідомому напрямку. Близько викраденого не виключають причетність російських спецслужб, адже Сергій був акціонером Севастопольського судноремонтного заводу "Південний" в включеному Криму.

Про це пише "Ліга.net".

На відео видно, як близько 15:00 Сергій Ткаченко вирушив в салон краси "Асса" на Дорогожичах. Слідом за ним в салон увійшли двоє чоловіків, їх зафіксували камери. При свідках, чоловіки в масках напали на Сергія, швидко застебнули наручники і вивели з приміщення. Після - вивезли на сірому автомобілі.


Зараз єдина можливість з'ясувати, в який бік вивезли Ткаченко на сірому авто - вивчити записи відеокамер. "Це службова інформація, в поліції її навряд чи будуть розкривати. Я знаю, що у нас є система відеоспостереження Безпечне місто. Думаю, необхідні записи вже підняли там, де його викрали. Але доступу до матеріалів у нас немає. Вони закриті до кінця слідства ", - зазначив адвокат Сергія Дмитро Трубіцин.

Як раніше писав "Апостроф", в Києві відбулося викрадення одного з акціонерів ТОВ "Севастопольсікй судно-ремонтний завод" Південний ", майно якого знаходиться на території тимчасово окупованого Криму.