RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Під Києвом у страшній ДТП загинула ціла сім'я: підозрюваний міг бути під наркотиками

Водій Mercedes, який в стані наркотичного сп'яніння в неділю, 12 липня, на Старообухівській трасі в Київській області скоїв смертельну аварію, раніше вже був винуватцем ДТП з летальним результатом.

Про це повідомляє ресурс "Київ Оперативний", опублікувавши нові відео з цього приводу.

Як сказано в повідомленні, вилетівши на зустрічну смугу водій Mercedes протаранив автомобіль Hyundai, в якому їхало 5 осіб - двоє дорослих (загинули відразу), дівчинка 8-років (також загинула) і ще двоє хлопчиків 10 і 12 років, молодший з них помер в лікарні.


У затриманого були ознаки алкогольного сп'яніння, Драгер показав 1,37 проміле алкоголю в крові.


Як стало відомо, затриманим виявився 39-річний Антон Желепа, який має погану репутацію за місцем проживання. Крім того, раніше він притягувався до кримінальної відповідальності, зокрема, за смертельне ДТП.


У 2007 році він був судимий за ч.2 ст 345 КК України (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків). Печерський суд визначив йому покарання у вигляді 4 років позбавлення волі з випробувальним терміном на 2 роки.

А в 2010 році його судили за ч.2 ст 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження). За рішенням Васильківського суду він провів 3 роки і 6 місяців за гратами і був позбавлений права водіння на 3 роки.

"У 2010 році в результаті ДТП Желепа вже вбив жінку таким же чином. Відбув покарання і вийшов. Максимальне покарання за цією статтею КК України (ч3 ст 286) - 10 років. У 2030 вийде. Чекайте", - написав автор поста в соцмережі.

Як раніше повідомляв "Апостроф", в суботу, 11 липня, в Московській області сталася жахлива ДТП, в якій смерть розбилася популярна мотоблогер Ксенія Нікітіна.