RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

У Києві чоловік влаштував жорстоку розправу над жінкою через відмову в інтимі

До суду направлено обвинувальний акт щодо 27-річного чоловіка, який до смерті побив 51-річну жительку Києва, намагаючись її згвалтувати.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Києва

Як сказано в повідомленні, поліція завершила розслідування злочину, скоєного взимку в Дніпровському районі міста Києва. Тоді в поліцію звернувся 26-річний киянин, який повідомив, що в квартирі на ліжку виявив оголеного незнайомця і поруч з ним - свою побиту матір.

Затриманим виявився 27-річний уродженець Херсонської області, раніше судимий за згвалтування, з яким потерпіла познайомилася на вулиці.

"Невідомий чоловік запропонував жінці донести сумку додому, на що вона погодилася. І коли зловмисник опинився в квартирі потерпілої, він почав завдавати тілесні ушкодження останній. Кілька годин поспіль зловмисник скоював стосовно жінки насильницькі дії сексуального характеру, але згідно проведеної експертизи зґвалтування не було", - повідомив подробиці начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін.

Постраждалу госпіталізували в медичний заклад, де вона згодом померла від отриманих травм.

Слідчі Дніпровського управління поліції під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури №4 повідомили зловмисникові про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 153 (сексуальне насильство) Кримінального кодексу України.

Обвинувальний акт переданий до Дніпровського районного суду. Зловмиснику загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", в Запоріжжі 34-річний чоловік згвалтував неповнолітніх хлопців. Як з'ясували правоохоронці, збоченцем виявився військовослужбовець.