RU  UA  EN

Вівторок, 14 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

14 травня

13 травня

Всі новини

У Києві "герой парковки" заблокував ремонт і влаштував "шоу" перед поліцією

У четвер, 23 липня, в Солом'янському районі Києва бригада ремонтників не змогла приступити до робіт через автомобіль, який було припарковано на місці, де стався прорив водопроводу.

Про це повідомили в Telegram-каналі "ДТП. Киев", опублікувавши фото героя парковки.

Інцидент стався біля будинку на вулиці Вацлава Гавела, 36-б. Тут, мабуть, трапився прорив водопроводу: провалився асфальт, з-під якого витікала вода. Коли на місце приїхали ремонтники, то виявилося, що почати роботи заважає машина, яку водій залишив прямо на місці ремонту. Шукали його понад три години, оскільки сигналізація на авто не працювала.

Але навіть після того, як власник авто з'явився, він не відразу прибрав машину. Замість цього він викликав поліцію, доводячи, що його автомобіль подряпали.

"Замість того що б вибачиться перед працівниками і швидко прибрати машину, ми ще дивилися виставу", - пишуть обурені мешканці будинку, біля якого сталася аварія.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві на вулиці Павла Тичини, 5 чоловік, використовуючи як аргумент біту, переконав водія автомобіля Hyundai не паркуватися там, де жителі поставили заборонний знак.