RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Під час пожежі в захаращеній квартирі в Києві загинула 80-річна жінка

У вівторок, 11 серпня, в Голосіївському районі Києва спалахнула велика пожежа, там загорівся балкон в житловому багатоповерховому будинку на вулиці Полковника Потєхіна, 2, після цього загорілася захаращена квартира.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

"Повідомлення про пожежу в будинку за адресою Полковника Потєхіна, 2, надійшло на пульт рятувальників о 13:40. На місце виїхали пожежні розрахунки. Будівля, де сталася пожежа, каскадна. Тому точно невідомо, де сталася пожежа - на 5 або 6 поверхах. попередньо, площа спалаху склала 30 квадратних метрів. Вигоріла захаращена малосімейна квартира. Гасіння пожежі триває. У ньому задіяно 5 одиниць техніки та 25 рятувальників. Поки нам не надходила інформація про загиблих і постраждалих. Відомо, що з палаючої будівлі довелося евакуювати людей", - розповіли в Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій в столиці.

У квартирі в момент пожежі була жінка 1940 р.н. Вона не вижила. До лікарні госпіталізували чоловіка, який отруївся продуктами горіння.

Рятувальники зазначають, що в квартирі було багато речей, які легко спалахують. Через це пожежу не могли загасити майже дві години.

Крім того, очевидці в соціальних мережах повідомляють, що на місце НП також приїхала газова служба.

Відео пожежі доступне за посиланням.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Боярці Київської області блискавка влучила у житловий будинок і підпалила його.