RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

Вибух на Андріївському узвозі в Києві: нові подробиці та причина НП

Під час вибуху, которій стався 17 вересня в ресторані "Канапа" на Андріївському узвозі в Києві, постраждав один із співробітників ресторану.

Про це повідомив кореспондент "Апостроф ТВ".

Вибух прогримів близько 16 години. Постраждали 2 людини. Одна людина отримала опіки нижче пояса. Другий потерпілий, співробітник ресторану, отримав легкі ушкодження.

Після вибуху в ресторані виникла пожежа, але її вдалося швидко ліквідувати. Заклад розташований біля двоповерхового дерев'яного житлового будинку за адресою Андріївський узвіз, 19А.

Пізніше рятувальники заявили, що в ресторані в кухні внаслідок розігріву печі вибухнули 4 побутових газових балончика ємністю по 0.75 л. Постраждали 3 працівники кухні, які перебували поруч, двох з яких з опіками та травматичним шоком госпіталізували. Ще одна людина, яка травмувалася, отримала допомогу на місці і від подальшої госпіталізації відмовилася.

Як повідомляв "Апостроф", під Києвом стався вибух через розгерметизацію газового трубопроводу високого тиску Уренгой-Помари-Ужгород. Через півтори години після аварії фахівці перекрили газотранспортну систему.