RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

В Києві сталася жахлива ДТП біля кладовища: авто знесло 18-річну дівчину, відео

У вівторок, 29 вересня, у Києві поблизу Байкового кладовища сталася серйозна аварія, у якій постраждали люди.

Про це повідомляє dtp kiev info.

За попередньою інформацію, автомобіль Lada рухався по вулиці Грінченка та завертаючи на вулицю Байкову не надав перевагу у русі зустрічному Nissan. Два авто зіткнулись, від сили удару їх розвернуло у протилежний бік руху.

Nissan залишилась на перехресті, а Lada вилетіла на тротуар, де збила 18-річну дівчину. Далі авто протаранило прилавки з вінками, продавці встигли відійти з місця.

В результаті аварії постраждали 4 людини, до лікарні, окрім збитої дівчини шпиталізували пасажира та водія Nissan. Та найбільших травмувань зазнала пасажирка автомобіля Lada. Жінку затисло у салоні машини, рятувальникам довелося деблокувати її з автівки.

Водій Lada не травмувався, він був у шоковому стані, лише сказав, що не помітив зустрічного транспорту.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві на фото потрапила аварія двох таксі на одному з перехресть міста в неділю, 27 вересня. ДТП сталася на перехресті вулиці Теодора Драйзера з вулицею Оноре де Бальзака. Зіткнулися автомобілі двох служб таксі - Uber і Bolt.

Нагадаємо, в Чабанах під Києвом сталася ДТП за участю п'яного водія. Він протаранив маршрутку і влетів в бетонну огорожу.